Ultimele stiri

Trafic aerian dat peste cap la Aeroportul Internațional Timișoara din cauza unei fenomen rar și PERICULOS

aeroport timisoara

Traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă la Aeroportul Internațional Timișoara. Zborurile au fost afectate, în această dimineață de condițiile meteo nefavorabile, polei, ploaie care îngheață, dar și de operațiunile de degivrare care s-au efectuat conform procedurilor specifice de siguranță a operațiunilor aeriene.

Astfel, în cursul dimineții au fost înregistrate întârzieri de aproximativ două ore cauzate de fenomenul de ploaie care îngheață (freezing rain), un fenomen rar și periculos pentru siguranța zborului. Prin urmare, au fost afectate următoarele curse: cursa RO 610 Timișoara – București; cursa W6 3561 /3562 Timișoara – Madrid – Timișoara; cursa W6 3549 /3550 Timișoara – Bari- Timișoara.

„Menționăm că pe parcursul zilei, unele zboruri mai pot înregistra întârzieri pentru efectuarea operațiunilor de degivrare și anti-givrare, fie la Aeroportul Timișoara, fie la aeroporturile de origine spre Timișoara, dar și ca efect al întârzierilor curselor precedente. Pasagerii sunt rugați să contacteze companiile aeriene pentru informații suplimentare legate de situația zborurilor”, transmit reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*