Ultimele stiri

Trafic aerian în condiții de iarnă, la Aeroportul Internațional Timișoara

aeroport timisoara

Traficul aerian se desfășoară, în continuare, în condiții de iarnă la Aeroportul Internațional Timișoara. Astfel, în cursul nopții de 3 spre 4 ianuarie 2015, cât și în cursul zilei de duminică, angajații aeroportului au intervenit permanent cu utilaje pentru deszăpezire și au folosit soluții chimice (glicoli) pentru eliminarea gheții de pe pistă și de pe căile de rulare, astfel încât operațiunile aeriene să se desfășoare în condiții de siguranță.
De asemenea, au fost efectuate operațiunile de degivrare și antigivrare, conform procedurilor specifice.

In prezent, înregistrează întârziere zborul W6 3502 Londra – Timișoara, care, din motive operaționale, a decolat de la Londra cu două ore mai târziu față de program. Această întârziere va afecta și următoarele zboruri efectuate de aceeași aeronavă, respectiv cursele W6 3553/3554 Timișoara-Roma – Timișoara și W6 3523/3524 Timișoara – Bruxelles Charleroi – Timișoara.

„Menționăm că pe parcursul zilei, unele zboruri mai pot înregistra întârzieri de până la 30 de minute pentru efectuarea operațiunilor de degivrare și anti-givrare, fie la Aeroportul Timișoara, fie la aeroporturile de origine.
Pasagerii sunt rugați să contacteze companiile aeriene pentru informații suplimentare legate de situația zborurilor”, anunță reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*