Ultimele stiri

Trafic dat peste cap în centrul Timişoarei, în această dimineaţă, din cauza paradei în care au fost prezentate şi noile tramvaie reabilitate FOTO

Nervi întinşi la maxim pentru şoferii care au avut drum, în această dimineaţă, prin centrul Timişoarei. Traficul a fost dat peste cap din Piaţa Maria până la Catedrala Mitropolitană. Asta pentru că a avut loc o paradă a tramvaielor vechi şi noi din Timişoara, cu ocazia Zilei Transportului Public din oraş.

Prin urmare, în jurul orei 09.00, RATT a scos mai multe tramvaie, printre care şi cele două proaspăt reabilitate cu peste un milion de euro. Coloana a pornit din Piaşa Maria şi a fost condusă de un tramvai tras de cai în care s-a aflat şi primarul Nicolar Robu.

Timişorenii curioşi au putut să se plimbe cu noile tramvaie. Edilul şef a anunţat că urmează să fie reabilitate alte cinci tramvaie.

Foto: Constantin Duma

1 Commentariu pe Trafic dat peste cap în centrul Timişoarei, în această dimineaţă, din cauza paradei în care au fost prezentate şi noile tramvaie reabilitate FOTO

  1. Felicitari domnului Primar pt ca a reusit sa paralizeze traficul in tot orasul intr-un interval orar in care oamenii de rand incearca sa ajunga la servici!!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*