Ultimele stiri

Trafic infernal în centrul Timișoarei de la prima oră a dimineții! Ce se întâmplă

trafic

Se circulă bară la bară în centrul Timișoarei încă de la pima oră a dimineții. De vină sunt atât lucrările din oraș cât și vremea care a făcut ca traficul să devină infernal în ultimele ore. Șoferii sunt nevoiți să stea zeci de minute în trafic pentru a trece de o intersecție, iar un drum care în mod normal ar dura doar câteva minute se transformă într-unul de aproape de oră.

Ploile care s-au abătut peste Timișoara au făcut ravagii în tot orașul, nu numai în centru. Multe străzi care au fost inundate noaptea trecută sunt blocate, iar timișorenii trebuie să folosească rute ocolitoare. În plus, sistemul de semaforizare s-a defectat în mai multe parți ale orașului, îngreunând și mai tare circulația.

Nici după-amiaza nu se anunţă a fi una liniştită pentru şoferii timişoreni. Timişul se află încă sub cod galben, ceea ce înseamnă că precipitaţiile vor cădea abundent în continuare. Conducătorilor auto nu le rămâne practic decât să se conformeze cu situaţia şi să îşi stăpânească nervii.

„Instabilitatea atmosferică va continua să se manifeste în cea mai mare parte a ţării prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat căderi de grindină. În Banat (…) cantităţile de apă vor depăşi 25-30 l/mp”, anunţă reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*