Ultimele stiri

„Traficant” de ciocolată prins de polițiștii rutieri, în Timiș

ciocolata

Captură inedită pentru polițiștii rutieri timișeni! Oamenii legii au depistat un tânăr de 29 de ani care transporta cu autoturismul peste 4000 de produse din ciocolată fără a deţine documente de provenienţă. Tânărul a fost oprit în trafic, fiind înregistrat cu aparatul radar rulând cu o viteză peste limita legală în localitate.

Vineri, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic un şofer care rula cu viteză peste limita legală admisă, iar în autoturism deţinea mai multe bunuri fără documente de provenienţă.

Astfel, în jurul orei 11.45, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit un autoturism care rula cu o viteză de 73 km/h pe D.N. 6, în localitatea Biled, fiind înregistrat cu aparatul radar.

Procedând la controlul autovehiculului, poliţiştii au constatat că şoferul, un tânăr de 29 de ani, din Timişoara, transporta mai multe produse achiziţionate din Ungaria, fără a deţine documente de provenienţă.

La faţa locului au fost solicitaţi poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, care, efectuând inventarierea, au stabilit că în interiorul autoturismului se aflau peste 4000 de produse din ciocolată, 72 doze de băutură energizantă şi 15 bucăţi de vopsea pentru păr.

Poliţiştii de investigare a fraudelor au procedat la sancţionarea contravenţională a bărbatului, cu amendă în valoare de 5000 de lei şi ridicarea în vederea confiscării a mărfii în valoare de 3500 de euro.

Totodată, poliţiştii rutieri i-au aplicat bărbatului o sancţiune contravenţională pentru depăşirea limitei legale de viteză în localitate, în valoare de 340 de lei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*