Ultimele stiri

“Traficanții” de lemne luați la ochi de polițiștii timișoreni. Ce amenzi s-au dat

lemn de foc

Sancţiuni contravenţionale în valoare de 25.000 de lei şi 15 metri³ de material lemnos confiscat. Cu asta s-a soldat ultima acțiune a poliţiştilor Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Delicte Silvice, împreună cu reprezentanţi din cadrul Direcţiei Silvice Timiş şi I.T.R.S.V. Timişoara, care a vizat prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul silvic pe raza Timișoarei.

„În noaptea de 20 spre 21 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Delicte Silvice, împreună cu reprezentanţi din cadrul Direcţiei Silvice Timiş şi I.T.R.S.V. Timişoara, au desfăşurat o acţiune pe raza municipiului Timişoara în scopul prevenirii şi combaterii ilegalităţilor în domeniul silvic”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale în valoare de 25.000 de lei. Totodată, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 15 metri³ de material lemnos, de esenţă fag, întreaga cantitate fiind predată Ocolului Silvic Timişoara.

Astfel, poliţiştii au oprit pentru control, pe Calea Lugojului, din Timişoara, un autocamion condus de un bărbat de 50 de ani, din Lugoj, care transporta material lemnos. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul transporta 12 metri³ de materialul lemnos, de esenţă fag, cu un alt autoturism decât cel menţionat în documentele de transport.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării şi predat Ocolului Silvic Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*