Ultimele stiri

TRAGEDIE Copilul de 4 ANI din TIMIȘ bătut cu cruzime de concubinul mamei a DECEDAT. Monstrul care l-a agresat riscă cel mult 25 de ani de închisoare

morga

Durere de nedescris într-o familie din localitatea timișeană Periam. Băiețelul de doar patru ani agresat de concubinul mamei, la sfârșitul lunii august, a decedat la spital. Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Timișoara, copilul a murit vinerea trecută, în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, unde a fost internat imediat după ce a fost bătut cu cruzime de tânărul de 20 de ani.

Copilul a ajuns în stare foarte gravă la spital, în comă de gradul patru, fiind ventilat mecanic. De altfel, medicii timișoreni spuneau că micuțul are șanse foarte mici de supraviețuire din cauza rănilor suferite. Bărbatul care l-a bătut pe copil riscă între 15 și 25 de ani de închisoare.

Băiatul a fost bătut cu bestialitate în seara de 27 august de iubitul mamei sale, Darius Gavril Precup, în locuința acestuia. După ce l-a lovit cu piciorul, copilul a căzut și s-a lovit cu capul de marginea patului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*