Ultimele stiri

Traian Băsescu ameninţă că depune plângere penală împotriva prim-ministrului. Victor Ponta contraatacă

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că se gândeşte la posibilitatea de a face o plângere penală împotriva prim-ministrului Victor Ponta, pentru corupţie şi abuz în serviciu.

Traian Băsescu a afirmat, luni, pentru B1TV, că Guvernul ţării funcţionează într-o manieră care nu respectă Constituţia, având în vedere că trei miniştri au demisionat, iar Victor Ponta nu publică revocarea acestora, scrie romaniatv.net.

„Guvernul funcţionează cu miniştri care şi-au depus demisia. Este un nou abuz de tipul Victor Viorel Ponta, plagiator, el are Monitorul Oficial, nu publică revocarea miniştrilor care au demisionat. Suntem iar în stilul de a guverna neconstituţional al lui Victor Viorel Ponta, el crede că şi Guvernul funcţionează ca doctoratele. Face o mare greşeală domnul prim-ministru. Trebuia să fie nişte miniştri interimari, dintre membrii Cabinetului”, a spus Traian Băsescu.

Preşedintele l-a acuzat pe Victor Ponta că manipulează cursul valutar prin intermediul prim-vicepreşedintelui BNR, Florin Georgescu.

Prim-ministru a declarat că îl încurajează pe Traian Băsescu să facă plângere penală: „Să depună 700 de plângeri penale, să fie fericit.”

Victor Ponta a adăugat că, în fiecare zi, preşedintele „mai spune câte o tâmpenie”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*