Ultimele stiri

Traian Băsescu atacă campaniile duse pentru grațierea oamenilor din fotbal. Gigi Becali rămâne în închisoare

Șeful statului a participat în această dimineață la festivitatea de deschidere a lucrărilor Congresului Avocaților 2014. Președintele a vorbit despre sistemul judiciar din România, iar în acest context a criticat atitudinea politicienilor care cer grațierea oamenilor din fotbal.

Traian Băsescu a dat exemplu cazul președintelui clubului Bayern Munchen care a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, în aceeași perioadă în care în România opt oameni din fotbal au primit condamnări cu executare în Dosarul Transferurilor.

“În Germania, niciun om politic nu a cerut eliberarea președintelui lui Bayern. La noi sunt adevărate campanii”, a spus președintele în acest context.

Tot astăzi, președintele Traian Băsescu a decis să nu-l grațieze pe omul de afaceri George Becali, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Președintele României, domnul Traian Băsescu, a decis, vineri, 28 martie a.c., neacordarea grațierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizării dosarului de grațiere a domniei sale. Decizia domnului președinte Traian Băsescu a fost transmisă solicitantului grațierii”, se arată în comunicatul președinției.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*