Ultimele stiri

Traian Băsescu, citat marţi LA Parchetul General!

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost citat de procurori să se prezinte marţi la sediul Parchetului instanţei supreme, pentru a da lămuriri în dosarul în care este suspectat că a şantajat-o pe senatoarea Gabriela Firea, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Traian Băsescu ar urma să meargă marţi la ora 14.30 la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), au precizat sursele citate.
Avocatul fostului şef al statului a fost, luni, la Parchetul instanţei supreme, pentru a consulta dosarul în care Traian Băsescu are calitatea de suspect.
Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost şi miercurea trecută la Parchetul instanţei supreme. El a stat aproximativ 20 de minute, iar la plecare nu a dorit să spună ce a discutat cu procurorii şi dacă a fost pus sub urmărire penală.
Ulterior, Parchetul instanţei supreme a anunţat că fostul preşedinte Traian Băsescu s-a prezentat în faţa procurorilor pentru a i se aduce la cunoştinţă că este urmărit penal pentru şantaj, avocaţii acestuia solicitând un termen pentru consultarea dosarului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*