Ultimele stiri

Traian Băsescu, din nou la sediul PMP: Am încredere în Elena Udrea şi în justiţie

basescu tricou pmp

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost la sediul PMP, duminică, pentru a doua oară în ultimele trei zile, el exprimându-şi din nou încrederea în Elena Udrea şi în justiţie.

Traian Băsescu a fost duminică după-amiază la sediul Partidului Mişcarea Populară (PPM), iar la plecare le-a oferit jurnalistelor câte o orhidee, de 1 Martie şi, întrebat dacă va mai merge să dea flori şi în altă parte, el a spus, râzând: ”Doar la soţie”.

El le-a spus jurnaliştilor că are încredere în justiţie şi în Elena Udrea, arătând că ”a apărut moda denunţătorilor” şi că el însuşi a avut ”experienţe” cu oameni care spuneau :”M-a trimis Băsescu”, ”Fac pentru Băsescu”.

Fostul şef al statului a fost întrebat de jurnalişti despre motivarea instanţei supreme la decizia de arestare preventivă a Elenei Udrea în dosarul ”Gala Bute” şi despre faptul că banii primiţi ca mită de fostul ministru ar fi fost folosiţi de PDL, inclusiv în campania prezidenţială din 2009.

”Mărturisesc ca n-am citit-o (motivarea ICCJ -n.r.). Deci unde a apărut? Din câte ştiu, sunt secrete. Uitaţi, eu vă spun un singur lucru, pe care o să-l repet: până când acest proces se va termina la ultima lui instanţă am încredere în justiţie şi am încredere în Elena Udrea. Că a apărut moda denunţătorilor, vom vedea, dar eu însumi am experienţe cu oameni care de multe ori au spus: «m-a trimis Băsescu», «fac pentru Băsescu». Toţi politicienii avem aşa ceva în experienţele noastre. Important este ce s-a întâmplat în mod real şi, vă repet, eu am încredere în Elena Udrea din acest punct de vedere”, a declarat Băsescu. Mai multe AICI .

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*