Ultimele stiri

Traian Băsescu: „Elena Udrea este singurul candidat onest”

Președintele Traian Băsescu a declarat într-un interviu acordat TVR că o susține pe Elena Udrea la alegerile prezidențiale. Șeful statului își motivează alegerea precizând că Elena Udrea este singurul candidat onest.

„O susțin pe doamna Elena Udrea. Este cumva vreun articol în Constituție care-i reduce președintelui dreptul de cetățean. Nu răspund nici la zece la sută din atacuri. Este singurul candidat onest, nu spun neaparat cel mai bun. Mult mai puține compromisuri politice a făcut Elena Udrea decât Monica Macovei”, a precizat Traian Băsescu la TVR.

Șeful statului spune că speră ca Elena Udrea să ajungă în turul II al alegerilor. „Trebuie să cred în victoria candidatului pe care-l susțin”, a completat Traian Băsescu.

Cât despre Klaus Iohannis, acesta se întreabă retoric: „Cine ești Iohannis?”. „Mi-e neclar acest om. Un candidat trebuie să fie un om despre care să știi tot. Cu ce impresie rămân eu când a răspuns cum și-a făcut cele șase case. Mi-a părut rău că nu m-am făcut profesor de fizică. Pentru mine Iohannis este un om foarte ascuns”, a spus președintele României la TVR, informează Digi24.ro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*