Ultimele stiri

Traian Băsescu, eliminat din lista de invitaţi la aniversarea Senatului. Tăriceanu: Nu l-am invitat pentru a nu crea un moment penibil

Traian Băsescu nu se află pe lista de invitați la aniversarea Senatului! Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că nu l-a invitat pe preşedinte la aniversarea a 150 de ani de activitate, pentru a nu crea un moment penibil, ţinând cont că şeful statului a militat constant pentru Parlament unicameral.

”Nu vreau să creăm un moment penibil, ţinând cont că preşedintele României a militat constant pentru un Parlament unicameral, deci desfiinţarea Senatului, iar la festivitatea din ziua de 17 iunie se va vorbi cu precădere nu numai despre tradiţia Senatului, ci şi despre rolul Senatului în perspectiva următorilor ani”, a explicat Tăriceanu eliminarea din lista de invitaţi a preşedintelui Traian Băsescu.

Preşedintele Senatului a mai spus că Senatul va trebui să devină în timp o cameră de reprezentare, mai degrabă, a regiunilor, cu atribuţii clare şi distincte faţă de Camera Deputaţilor.

”Cred în continuare, mai ales în cazul unei ţări ca România, în virtuţile sistemului bicameral. Din păcate, preşedintele României, în toată perioada mandatului său, nu a făcut decât cu multă determinare şi perseverenţă să decredibilizeze instituţia Parlamentului, aşa încât, în acest moment festiv, nu cred că prezenţa domniei sale este una oportună în aula în care vom sărbători acest eveniment”, a mai declarat Călin Popescu Tăriceanu.

1 Commentariu pe Traian Băsescu, eliminat din lista de invitaţi la aniversarea Senatului. Tăriceanu: Nu l-am invitat pentru a nu crea un moment penibil

  1. Tatar Gheorghe // 12 iunie 2014 a 23:44 // Răspunde

    Consider ca trebuiesa fie invitat, este Presedintele Romaniei,

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*