Ultimele stiri

Traian Băsescu i-a oferit un cadou inedit soției sale la Sânnicolau Mare

Traian Băsescu și soția sa au fost prezenți sâmbătă seară la Sânnicolau Mare, în județul Timiș, pentru a participa la manifestările organizate cu ocazia Zilelor Orașului.

Președintele a fost așteptat de sute de oameni în centrul localității, aceștia primindu-l cu aplauze.

Traian Băsescu a ajutat la dezvelirea bustului avocatului Nestor Oprean. Președintele i-a cerut soției sale să dezvelească statuia alături de el, mai ales că este ziua ei: “Draga mea, hai și tu, că îți fac cadou o statuie. Că meriți o statuie ca soție”.

Oamenii din Sânnicolau Mare l-au chemat pe Traian Băsescu să-și încheie și cel de-al doilea mandat de președinte în orașul lor.

Sursă foto: Tion

1 Commentariu pe Traian Băsescu i-a oferit un cadou inedit soției sale la Sânnicolau Mare

  1. Si Ceausescu in Septembrie 1989 a fost la Lovrin in „vizita” cu ocazia inceperii anului scolar ! Pana acum Basescu Traian l-a copiat intrutotul! Si-a insusit „serviciile ” si „justitia” si a refacut politia politica, a ramas la Presedentie desi a fost demis de botul popular, ;la fel ca Ceausescu ce desi demis la al 14-lea Congres, s-a incapatanat prin forta sa ramana la conducere,. Basescu Traian isi termina mandatul ca si Ceausescu pe 22 Decembrie,. Ce se va inyampla pe 24 Decembrie? TOTUSI E O MARE DIFERENTA! CEAUSESCU A MUNCIT CUM S-A PRICEPUT PENTRU ROMANIA IAR INALTTRADATORUL BASESCU CONTRA ROMANIEI DIDTRUGAND-O CUM A PUTUT MAI BINE !!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*