Ultimele stiri

Traian Băsescu își face un nou partid

Proiectul PMP pare abandonat de fostul președinte Traian Băsescu. Liderul PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a anunțat că s-a inițiat proiectul unei noi platforme politice care ar putea fi condusă de președintele Traian Băsescu.

”Am demarat proiectul unei platforme politico-civice, similară cu cea inițiată de Corneliu Coposu din anii 90, când a construit Convenția Democratică. Există un precent pentru că așa s-au câștigat alegerile din 1996.

Traian Băsescu a luat act de această propunere și sigur urmează să stabilim pașii exacți zilele viitoare. Aceasta este o platformă politică care se construiește pe ideile președintelui Traian Băsescu.

Președintele poate să fie foarte bine liderul acestei platforme, fără a face parte din niciunul dintre partidele sau organizațiile civice care vor face parte din această platformă”, a declarat Aurelian Pavelescu, la România TV.

”Eu cred că în luna martie proiectul poate fi deja conturat, obiectivul imediat este la alegerile locale din 2016.

Asociațiile fermierilor, asociațiile patronatelor și alte asociații care sunt ignorate de actualele mari partide. Avem și partide: PNTCD, PMP, ANA”, a mai precizat Pavelescu.

Traian Băsescu a făcut parte din Convenția Democrată. El era liderul PD și ministru al Transporturilor, fiind cel care a incendiat Guvernul și l-a forțat să demisioneze pe prim-ministrul Radu Vasile.

 

 

Preluat de pe: stiripesurse.ro

1 Commentariu pe Traian Băsescu își face un nou partid

  1. Basescu continuatorul lui Coposu – o blasfemie! Securistul si comunistul asta imputit o sa si faca partid la Jilava si v a ramane `continuatorul` lui Jiji Berbecali, Copos, Netoiu si alte gunoaie ca el.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*