Ultimele stiri

Traian Băsescu, la o berărie din Parcul Herăstrău, alături de liderii PMP şi Emil Boc. Udrea: L-am invitat noi

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, duminică, la o berărie din Parcul Herăstrău, cu liderii PMP, între care şi Elena Udrea, şeful statului. Băsescu a venit însoţit de fostul premierul Emil Boc, fotografiindu-se alături de numeroşi clienţi ai localului. Preşedintele a plecat, după aproximativ o oră, fără a face declaraţii presei.

Liderul PMP Elena Udrea a declarat că Traian Băsescu le-a spus reprezentanţilor PMP că evenimentul organizat de ei duminică a fost „mult mai bun decât lansarea lui Victor Ponta”, informează Mediafax.

„A spus că a fost un adevărat eveniment pentru un candidat cu valori de dreapta şi că, dacă s-ar lupta şi ceilalţi candidaţi cu actuala guvernare aşa cum facem noi, cei de la Mişcarea Populară, aşa cum o fac eu, alături de domnul Boc, atunci cu siguranţă că şansele PSD de a ocupa toată ţara ar fi de pe acum zero”, a susţinut Udrea.

Ea a mai spus că cei de la PMP l-au invitat pe preşedinte la această berărie.

„Noi l-am invitat, pentru că ne-a sunat, ne-a felicitat pentru eveniment şi pentru tot efortul pe care-l facem să luptăm cu guvernarea Ponta, cu PSD. Şi l-am invitat să vină aici, pentru că suntem câteva zeci, sute chiar de susţinători ai domnului preşedinte”, a afirmat Udrea.

Elena Udrea a mai spus că preşedintele Băsescu va fi prezent la lansarea programului ei politic pentru prezidenţiale.

PMP a organizat, duminică, un marş, de la Sala Palatului la Piaţa Victoriei, unde Elena Udrea şi alţi lideri PMP şi PNŢCD au susţinut discursuri, susţinând candidatura acesteia la alegerile prezidenţiale.

Sursă foto: Gândul

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*