Ultimele stiri

Traian Băsescu la Sânnicolau Mare: „Aici sunt mulți oameni care au crezut în mine”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, duminică, că luni va începe strângerea de semnături pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, scrie Mediafax. El a menţionat, la Antena 3, că este nevoie de o treime din semnăturile tuturor parlamentarilor pentru iniţierea suspendării, care este un demers al Parlamentului.

Tăriceanu a spus că preşedintele a încălcat Constituţia când s-a întâlnit cuElena Udrea şi cu lideri ai PMP la Cotroceni pentru susţinerea în campania electorală. De asemenea, potrivit lui Tăriceanu, Băsescu a încălcat Constituţia atunci când a intervenit în procesul de negociere legat de postul de comisar european care va aparţine României.

Traian Băsescu a vorbit sâmbătă, la Sânnicolau Mare, despre încercarea de suspendare, initiață de Călin Popescu Tăriceanu.

“De 10 ani sunt într-o dispută cu un sistem pe care domnul Iliescu l-a protejat pentru că așa a înțeles el, un sistem pe care domnul președinte Constantinescu a declarat că l-a înfrânt, un sistem pe care eu zic că l-am îngenuncheat. A fost o luptă cumplită, dar energia mi-am luat-o de la oameni și aici sunt mulți oameni care au crezut în mine”, a spus președintele României.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*