Ultimele stiri

Traian Băsescu la Timişoara: „statul român este ineficient și prea rigid în relaţia cu cetăţenii români”

Preşedintele României a fost prezent, astăzi, la Timişoara pentru a participa la dezbaterea organizată de Mişcarea Populară.

Traian Băsescu a intrat în sala, în care se aflau mult mai multe persoane decât permitea capacitatea acesteia, în uralele susţinătorilor săi. Chiar dacă organizarea proastă nu le-a permis multora dintre oameni să stea jos sau să audă prea mult din discursurile politicienilor prezenţi, printre aceştia fiind şi Emil Boc şi Daniel Funeriu, preşedintele a discutat despre motivul pentru care românii nu mai au încredere în stat.

„Statul ăsta democratic are nevoie de timp pentru a ajunge la maturitate. Noi încă suntem la stadiul la care vedem statul ca pe o maşinărie care ne este potrivnică și asta nu din cauza noastră ci chiar din cauza statului. Probabil că cel mai puternic motiv să nu considerăm statul un prieten al cetăţenilor, pentru că acesta poate să facă ce vrea de multe ori, fără să ne întrebe. E un balans greu de ţinut. Aş pune o eticheta şi aș spune că statul român este ineficient și prea rigid în relaţia cu cetăţenii români. Este ineficient pentru că nu acceptă să fie gestionat de oameni care sunt competenţi”, a afirmat preşedintele.

Acesta a mai spus şi că în funcţiile statului, de cele mai multe ori, apar politicieni şi nu specialiştii de care ar fi nevoie.

1 Commentariu pe Traian Băsescu la Timişoara: „statul român este ineficient și prea rigid în relaţia cu cetăţenii români”

  1. Ce bine știți și vedeți aceste probleme d-le Președinte. Dar știți că și pe tot parcursul dictaturii Dvs tot așa a fost. De asta de ce nu vorbiți ? Rușine să vă fie. Locul vă este de mână cu Bercea, cu care ați avut tupeul să vă și afișați.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*