Ultimele stiri

Traian Băsescu: „Niciodată nu am avut cu fratele meu vreo discuţie cu privire la sprijinirea lui Sandu Anghel în procese”

Preşedintele Traian Băsescu a declarat astăzi, la Palatul Cotroceni, că niciodată nu a avut cu fratele său vreo discuţie cu privire la sprijinirea lui Sandu Anghel (n.r. Bercea Mondial) în procesele pe care le avea. Băsescu este de părere că fratele său nu trebuia să se implice într-un astfel de anturaj.

Din declarațiile președintelui rezultă că Traian Băsescu nu a avut nicio discuție cu fratele său cu privire la sprijinirea lui Sandu Anghel în procese. De asemenea, acesta a declarat că nu se va transforma în avocatul fratelui său pentru că acesta a intrat în contact cu niște oameni cărora nu ar fi trebuit să le acorde atenție. Președintele a făcut public faptul că de 10 ani, nu a intervenit în justiție pentru nimeni și nu va interveni nici în acest caz, chiar dacă este vorba de anchetarea fratelui său.

Întrebat dacă a vorbit cu fratele său de când a început acest scandal, Mircea Băsescu a spus: „Am vorbit, bineînţeles că este supărat, este foarte supărat. Este extraordinar de urât din partea postului Antena 3 că nu ne-a răspuns la telefon în timpul emisiunii și că încearcă să arunce, să amestece în mocirla asta creată de ei preşedintele ţării”, precizează AGERPRES.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*