Ultimele stiri

Traian Băsescu: Nivelul candidaților la prezidențiale este foarte scăzut

Președintele Traian Băsescu a apreciat miercuri seară, într-o emisiune televizată, că nivelul candidaților la alegerile prezidențiale este foarte scăzut și că Elena Udrea nu ar fi intrat în competiție dacă în cursă ar fi avut contracandidați precum Năstase sau Băsescu.

„La un moment dat Elena Udrea a spus că dacă ar fi fost în competiție unul ca Năstase sau Traian Băsescu ea nu s-ar fi băgat (…) Asta a spus tot, a corespuns și analizei mele. Nivelul candidaților, dacă privești la Ponta, chiar la Iohannis și Tăriceanu, îți dai seama că e un nivel foarte jos (…) Din acest motiv o sa vedeți tot soiul de candidați. Dacă în competiție ar fi fost un Adrian Năstase vă asigur că mulți se temperau să mai piardă vremea să candideze, sau un Năstase cu Băsescu, nu ar fi fost atâtea candidaturi și speranțe. Mi-a plăcut franchețea Elenei Udrea”, a declarat șeful statului la B1TV.

Potrivit Agerpres, Traian Băsescu a apreciat că Partidul Mișcarea Populară (PMP) va avea un cuvânt greu de spus atât la apropiatele alegeri prezidențiale, cât și la alegerile din 2016, în ciuda atacurilor venite din partea unor politicieni și trusturi de presă. Despre Elena Udrea, candidatul PMP, el a afirmat că va fi unul dintre „candidații extrem de activi și uneori agresivi” în această campanie electorală și că la întâlnirea avută miercuri cu delegația PMP a văzut o echipă unită și optimistă în șansele candidatului lor.

Traian Băsescu a mai menționat că Elena Udrea are parte de un tratament nedrept și incorect, fiind criticată pe considerentul că „rupe unitatea dreptei”, câtă vreme alți candidați, precum Cristian Diaconescu sau Monica Macovei sunt tratați cu indulgență, informează aceeași sursă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*