Ultimele stiri

Traian Băsescu şi Nicolae Robu s-au întâlnit la Timişoara. Primarul i-a spus preşedintelui că Timişoara nu a primit niciun ban de la Guvernul Ponta.

Traian Basescu si Nicolae Robu

În cadrul vizitei sale la Timişoara, preşedintele Traian Băsescu a trecut şi pe la Primărie, pentru a discuta, câteva minute, cu Nicolae Robu.

Cei doi au intrat în biroul primarul pentru a discuta pe mai multe teme, care privesc oraşul de pe Bega. Preşedintele Traian Băsescu a refuzat să dea declaraţii jurnaliştilor şi, după cele câteva minute petrecute cu edilul Timişoarei, acesta a părăsit în viteză Primăria.

Astfel, a rămas la latitudinea primarului să povestească ce a discutat cu Traian Băsescu.  Printre discuţii cordiale despre sistemul educaţional universitar de aici sau despre mediul de afaceri din oraşul de pe Bega, primarul a ţinut să îi spună preşedintelui că Timişoara nu a primit „niciun leu” de la Guvernul Ponta.

„Am discutat despre sursele de finanţare pe care le-am folosit până acum. Mi-a împărtăşit din experienţa sa de primar. (…) I-am explicat că simt pe pielea mea, având aşa de multe proiecte în implementare. I-am spus că avem peste 100 de proiecte în implementare, în Timişoara. (…)Probleme politice am discutat aşa, tangenţial, fără să fie complet separate de cele administrative. Am discutat despre sursa fondurilor şi nu am putut să nu scot în evidenţă că Timişoara nu a primit niciun leu de la guvernul Victor Ponta. Mi-a spus că e foarte bine că am avut curajul să valorific oportunităţile de finanţare europeană”, a afirmat Nicolae Robu.

1 Commentariu pe Traian Băsescu şi Nicolae Robu s-au întâlnit la Timişoara. Primarul i-a spus preşedintelui că Timişoara nu a primit niciun ban de la Guvernul Ponta.

  1. —————Perceptia mea despre discutia Presedintelui Traian Basescu in vizita de la Primaria Timisoara cu Nicolae Robu, presedinte P.N.L este privitoare la UNIREA DREPTEI si sprijin pentru P.M.P.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*