Ultimele stiri

Traian Băsescu spune că tinerii ar trebui să facă zilnic proteste la Guvern

Guvernul nu a accesat niciun ban din cele peste 100 de milioane de euro de la Bruxelles ca să creeze locuri de muncă pentru tineri, susţine Traian Băsescu. Preşedintele spune că e un motiv suficient ca tinerii să organizeze zilnic câte un protest la Guvern, informează Digi24.ro.

„În 2014-2015 trebuie să cheltuim cei 106 milioane euro pentru creare de locuri de muncă pentru tineri. Cât credeți că s-a cheltuit până acum? Zero!. Dacă aș fi în locul vostru, aș face zilnic proteste la Guvern pentru că nu sunt bani pe care îi ai la dispoziție pentru multă vreme, ci pentru 2014-2015, ei se realocă dacă, nu sunt cheltuiți, se realocă altor țări”, a spus președintele.

Reacția premierului nu s-a lăsat așteptată.

„Domnul preşedinte Traian Băsescu îi îndemna pe tinerii PMP să protesteze în fiecare zi în faţa Guvernului pentru a cere bani pentru tineri. Cum vedeţi acest îndemn al preşedintelui?

„Protestați să aveți bani… Credeți că așa… Eu aș spune să muncim ca să avem bani, Băsescu nu știe să muncească și atunci face gălăgie”, a spus Victor Ponta.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*