Ultimele stiri

Traian Stoia cu ochii pe clădirile istorice din oraş care au nevoie de reparaţii. Pe cine a somat Poliţia Locală

Traian Stoia

Viceprimarul Traian Stoia a vorbit, din nou, astăzi, despre situaţia clădirilor istorice din zona centrală a oraşului. Aşa cum amintea şi în săptămânile trecute, o parte din clădirile de aici au proprietari privaţi, ceea ce înseamnă că aceştia sunt cei responsabili pentru întreţinerea şi reabilitarea locuinţelor. Cu toate acestea, social democratul a sesizat că asociaţiile de locatari de aici nu par prea preocupate de acest aspect, iar acum Poliţia Locală a intervenit şi a emis mai multe somaţii.

Strada unde au fost sesizate probleme este Eugeniu de Savoya, iar imobilul de la numărul 11, monument istoric, are nevoie de reabilitare. Astfel, asociaţia de locatori a fost somată pentru a repara faţada, tencuiala şi ornamentele clădirii.

Traian Stoia a afirmat că cei de aici riscă amenzi între 40.000 şi 100.000 de lei, dacă nu se ocupă de aceste renovări. Mai mult, spune viceprimarul, nerespectarea somaţiilor le poate aduce acestora chiar şi dosare penale.

1 Commentariu pe Traian Stoia cu ochii pe clădirile istorice din oraş care au nevoie de reparaţii. Pe cine a somat Poliţia Locală

  1. Tatar Gheorghe // 31 mai 2014 a 13:34 // Răspunde

    Rog Administratia Publica Locala sa dispuna si sa stabileasca masurile necesare pentru reabilitarea de urgenta atat a centrului istoric cat si a celorlalte obiective ale Timisoarei in asa fel incat TIMISOARA sa se afle pe locul cuvenit adica cel consacrat de istoria acestui ORAS.
    Sunt convins ca opinia mea, solicitarea mea,sunt intelese cu responsabilitate civica atat de catre Administratie cat si de celelalte parti implicate in aceasta actiune avand in vedere si candidatura TIMISOAREI pentru Capitala Europeana 2021.
    Va multumesc anticipat pentru intelegere si pentru efortul care urmeaza sa-l depuneti pentru indeplinirea acestei misiuni.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*