Ultimele stiri

Traian Stoia le-a pus gând rău celor care construiesc ilegal pe marginea lacului Surduc

Traian Stoia

Viceprimarul Traian Stoia nu a pus gând rău doar celor care construiesc ilegal în Timișoara, ci și-a extins aria de monitorizare. Astfel, edilul vrea un inventar al construcțiilor ilegale din zona lacului Surduc, deși aparent acestea nu ar avea nicio legătură cu Primăria Timișoara.

“Am solicitat o listă pentru clădirile ridicate fără autorizaţie din zona Lacului Surduc. Îmi place mie să aibă ceva PMT cu cei de acolo, de la Suduc ne vine apa pe care o bem”, a  declarat Traian Stoia.

Acesta spune că, din cauza construcţiilor ilegale, sunt inundate mai multe sate din zona respectivă.

„Pe vremea lui Ceaușescu el a fost realizat pentru a deservi 1 milion de locuitori, încărcarea maximă e de o treime pentru că sunt construcţii neautorizate pe malul lacului, când trebuie lăsat lacul să se umple ca să evite inundaţiile din zonele apropiate se inundă şi casele respective, aşa că lacul e lăsat liber şi se inundă casele din zonele apropiate”, a mai spus Stoia.

Viceprimarul a ținut să precizeze că pe malul lacului ar fi construite ilegal peste 400 de case, aparținând unor persoane din Timiș și Caraș-Severin.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*