Ultimele stiri

Traian Stoia: s-a acţionat în conformitate cu legea când s-au lipit avize pe morminte. Cum va fi schimbată legea

cimitir

Înainte de sărbătorile de Paşti s-a vorbit, în repetate rânduri, despre problema sesizărilor lipite pe mormintele din cimitirele din Timişoara. În spatele acestei acţiuni se afla viceprimarul Traian Stoia, care a  explicat, astăzi, că s-a acţionat conform legii.

Viceprimarul a vorbit şi despre comentariile făcute de primar pe această temă: „dânsul nu avea cunoştinţă când a făcut vorbire”, iar acum viceprimarul l-a lămurit că, în regulamentul de ordine al cimitirelor, lipirea afişelor pe morminte este permisă atunci când trebuie făcute sesizări.

Mai mult, Traian Stoia a declarat că a fost „felicitat” de timişoreni pentru iniţiativa sa şi că le-a reamintit că trebuie să plătească concesiunea pentru morminte. Astfel, pe 14 aprilie, ziua după care au fost lipite afişele, s-au prezentat 118 persoane să plătească taxa de concesiune, iar cu o zi înainte au fost doar 16.

Chiar dacă a primit aceste felicitări, Primăria are de gând să schimbe regulamentul, iar în plenul Consiliului Local se va stabili că lipirea afişelor nu se poate face decât pe panourile din cimitire.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*