Ultimele stiri

Tramvaiele vor circula, din nou, pe strada Ștefan cel Mare! Vezi de când

Cel mai probabil, la sfârșitul lunii septembrie, tramvaiele vor putea circula, din nou, pe strada Ștefan cel Mare! O spune primarul Nicolae Robu, care anunță și o premieră la lucrările demarate în zonă.

“Lucrarea intră în linie dreaptă, este o lucrare foarte complexă. Este pentru prima dată când vom avea rețelele de utilități sub trotuare, și nu sub carosabil. Toată partea aceasta de dislocare și realizare de rețele noi, de betonare a trotuarului, a carosabilului s-a finalizat și urmează să se toarne asfaltul în perioada următoare”, a explicat Nicolae Robu

Vă reamintim că lucrările pe strada Stefan cel Mare au început în luna aprilie. Valoarea proiectului, care implică finanțare europeană, este de aproape 25 de milioane de lei și prevede reabilitarea liniilor de tramvai, dar și refacerea carosabilului.

Când lucrările au fost demarate, circulația auto a fost restricționată, iar circulația tramvaielor pe această stradă a fost întreruptă. Acum, lucrările se apropie de final, iar Nicolae Robu are doar cuvinte de laudă la adresa firmei care le execută.

“Firma a lucrat excepțional, mă bucur că e a treia mea experiență cu această firmă. SC Porr Construct a realizat și Piața Bălcescu și extinderea spre Torac”, a conchis primarul Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*