Ultimele stiri

Tramvaiul turistic, la dispoziția timișorenilor de sărbători. Micuții se pot plimba gratuit

Vine Moș Crăciun, iar tramvaiul turistic din Timișoara va circula pe șinele din oraș. Dotat cu dozatoare de bere, internet wireless și televizoare LCD, tramvaiul va fi pus de RATT la dispoziția timișorenilor și în acest an.Pe lângă faptul că acesta va putea fi închiriat de cei care-și doresc să se plimbe cu el, înainte de Crăciun vor exista și o serie de plimbări gratuite pentru micuți, făcute cadou de municipalitate.

Astfel, în zilele ce urmează, tramvaiul va fi folosit atât în scop de diverisment, cât și pentru turism.

„Am considerat că timișorenii vor aprecia un asemenea demers. Vrem ca Timișoara să aibă cât mai multe elemente de atractivitate. Cred că toată lumea a observat că, în ultima vreme, Timișoara este tot mai vizitată de turiști”, precizează edilul Nicolae Robu.

Prețul de închiriere al tramvaiului este de aproximativ 800 lei cu tot cu staționare. Garnitura va circula pe circuitul istoric, iar o tură durează aproximativ o oră.

”Staționarea acestui tramvai, deocamdată provizorie, se va face în zona Pieței Badea Cârțan și în Piața Libertății. Pentru sărbatori vom circula în schimb gratuit pentru copiii noștri. De Crăciun și până la Revelion o să avem câteva curse gratuite pentru copiii din oraș”, spune Ioan Goia, directorul RATT.

Garnitura turistică are camere video și este dotată cu două dozatoare de bere, aparat de cafea, chiuvetă, vitrină pentru prezentare băuturi, două frigidere cuptor cu microunde și chiar toaletă

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*