Ultimele stiri

Transformarea ULUITOARE a unei femei obeze. Cântărea peste 120 de kilograme, acum este de nerecunoscut FOTO

După ani de zile în care a avut peste 120 de kilograme, o femeie în vârstă de 44 de ani a decis să-şi schimbe radical stilul de viaţă şi a slăbit aproape 70 de kilograme.

Gabriela are 44 de ani şi este cadru militar pensionar. Problemele cu greutatea au apărut după naştere. Avea doar 57 de kilograme când a rămas însărcinată, iar după naştere ajunsese să cântărească peste 120 de kilograme, depăşind dublul greutăţii pe care o avea înaintea sarcinii. Din păcate, curele de slabire nu au făcut decât să-i aducă şi mai multe kilograme.

La un pas de divorţ, femeia a decis să-şi adune gândurile şi şi-a dat seama că îşi poate salva familia dacă se salvează mai întâi pe ea însăşi. Aşa a aflat că pentru a slăbi nu îi ajung curele de scurta durată, ci trebuie să-şi schimbe pentru totdeauna stilul de viaţă.

Mai întâi a renunţat la dulciuri şi sucuri, apoi la carnea de porc şi orice aliment prăjit. Cu timpul a reuşit să scoată din alimentaţia ei şi cartofii, fasolea, pâine albă. Iar de peste un an a renunţat complet la carne şi mănâncă doar peşte fiert sau la abur. 80% din alimentaţia ei este formată din fructe, legume şi seminţe crude. Dimineaţa ia masa cea mai bogată, singura care include şi câteva felii de pâine, dar nu albă ci numai integrală, scrie RTV.

rtemagicc_70_kg_princ_jpg_70861100

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*