Ultimele stiri

Transporta material lemnos fără documente legale

foto material lemnos confiscat

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice au depistat un tânăr în timp ce transporta cu un autovehicul 5 metri³ de material lemnos fără documente legale. Acesta a fost sancţionat contravenţional, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

La data de 11 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Timiş, au desfăşurat o acţiune pe raza orașului Făget în scopul prevenirii şi combaterii ilegalităţilor în domeniul silvic.

Astfel, în jurul orei 23.30, poliţiştii au oprit pentru control un autovehicul încărcat cu material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul, un tânăr de 25 de ani, transporta 5 metri³ de material lemnos (esenţă salcâm), fără a deține aviz de însoțire.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2000 de lei conform Legii 171/2010, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării şi predată Ocolului Silvic Coșava.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*