Ultimele stiri

Traseiști, cereți-vă scuze public! PNL nu vă vrea înapoi, dar v-ar da o șansă la o discuție

PNL

E clar! PNL Timiș nu vrea traseiștii înapoi. Copreședintele Nicolae Robu le transmite un nou mesaj celor ce au trădat formațiunea și au plecat din partid în plină luptă pentru alegerile prezidențiale. Nu are nevoie de ei, dar dacă își vor cere scuze public și vor spune că în PSD treburile nu merg ca pe roate, ar putea discuta cu ei.

“Tot primesc întrebări mai direct sau mai indirect de la primari ce au părăsit PNL. Se arată dezamăgiți de cum sunt tratați în PSD, ei ne transmit că regretă ce au făcut și că ar vrea să se întoarcă. Eu am mai spus, PNL Timiș este o organizație foarte puternică, organizație care a câștigat o bătălie de cel mai înalt nivel, chiar având parte de un număr mare de trădări. În aceste condiții nu avem nevoie ca acum să ni se alăture cei ce ne-au trădat. Ce e ciudat e că aceste semnale vin către noi prin canale discrete. O primă condiție ca într-o bună zi să stăm de vorbă măcar, e ca ei să arate public aceste semnale pe care ni le transmit. (…) Trebuie să iasă public și să spună ce se întâmplă în PSD, altfel PNL se descurcă foarte bine cu oștenii pe care îi are astăzi”, spune Nicolae Robu.

Oricum, și dacă ar ieși public și și-ar spune of-ul, traseiștii n-ar avea siguranța că vor fi primiți în formațiunea pe care au trădat-o. În felul acesta, conducerea le-ar oferi o șansă la o discuție, nicidecum un loc sigur în partid.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*