Ultimele stiri

Traseiștii vor să vină înapoi, șefii PNL Timiș nu îi mai vor. Ce spune Nicolae Robu

Nicolae Robu

Au lăsat partidul la greu, iar acum vor să vină înapoi. Voci susțin că unii liberali ce au decis, în plină campanie electorală, să plece la rivalii din PSD vor să se întoarcă. Co-președintele PNL Timiș Nicolae Robu își menține fermă părarea. Nu-i vrea înapoi și punct.

Nicolae Robu recunoaște că sunt foști liberali ce regretă mișcarea făcută și vor să revină în partidul pe care l-au trădat la sfârșitul anului trecut. Totuși, șeful PNL Timiș își menține părerea și spune că filiala s-a descurcat în momente grele fără ei și o poate face și acum.

„Noi ne-am descurcat cum am putut, cei rămași, și am făcut față trădărilor. Eram în plină bătălie când am fost părăsiți. Eu am vorbit cu ei, ei au trecut în tabăra cealaltă. Am câștigat și fără ei. Acum ce să facem, să îi aducem înapoi alături de cei care au luptat?!”, spune Nicolae Robu, care explică că părerea îi este susținută și de celălalt co-președinte PNL Timiș, Dan Popa.

Liberalul spune că în momentul de față nici măcar nu se gândește să îi accepte înapoi pe cei ce regretă plecarea din formațiune mai ales că n-a auzit pe nimeni care a plecat la PSD să spună că a făcut o greșală. Cu toate acestea, se pare că în PNL ar fi membrii care ar susține întoarcerea traseiștilor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*