Ultimele stiri

Trei fotografi amatori din județul Timiș, premiați în cadrul concursului „Ipostaze. Viață de biciclist”

concurs foto

„Verde pentru Biciclete” a încheiat cea de-a treia ediție a concursului foto „Ipostaze. Viață de biciclist”. Prin acest concurs, organizatorii am vrut să acorde posibilitatea tuturor celor pasionaţi de arta fotografică de a împărtăşi viziunea lor despre bicicletă și de a evidenția ipostazele în care bicicleta este prezentă în viața noastră de zi cu zi: spre școală, spre muncă, la cumpărăturile zilnice, la întâlnirile cu prietenii, la ieșiri în aer liber sau chiar la concursuri cicliste. Concursul s-a adresat fotografilor amatori din județul Timiș, cu vârsta cuprinsă între 15 și 35 ani și s-a desfășurat în perioada: 01-30.09.2014.

Aproximativ 26 de tineri s-au înscris în concurs, iar trei dintre ei au fost aleși de juriul Verde pentru Biciclete, format din tineri voluntari. Câștigătorii sunt: Locul 1 – Ceaucă Florian Cătălin, Locul 2 – Tătar Emil, Locul 3 – Tanasciuc Tudor. Fiecare dintre aceștia va primi un voucher în valoare de 700 de lei pentru recondiționarea bicicletei în atelierul Bicicle Te Me.

În perioada 22-29 septembrie, fotografiile au fost supuse votului online pe pagina de Facebook a Verde pentru Biciclete. Dintre primii trei favoriți online, fotograful Flavius Neamciuc a ales un participant căruia îi va oferi un internship – knowledge și sesiuni practice. Astfel, premiul de popularitate îi este atribuit lui Tătar Emil.

1 Commentariu pe Trei fotografi amatori din județul Timiș, premiați în cadrul concursului „Ipostaze. Viață de biciclist”

  1. bravo ma! concurs de poza fara poze!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*