Ultimele stiri

Trei francezi, traficanți de droguri, reținuți de procurorii DIICOT Timiș

Haşiş, canabis, metadonă şi o substanţă ce pare a fi LSD, precum şi sume de bani, susceptibile a proveni din vânzarea de droguri. Asta au găsit polițiștii asupra unor tineri francezi, pe care, procurorii DIICOT i-au și reţinut pentru 24 de ore.

În perioada 11-12 august, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog şi cei din cadrul S.C.C.O. Caraş-Severin au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit de droguri, pe raza judeţului Caraş-Severin, cu ocazia desfăşurării unui festival anual de muzică.

Poliţiştii au depistat în flagrant trei tineri de naţionalitate franceză, cu vârste între 29 şi 32 de ani,  în timp ce ar fi încercat să vândă mai multe doze ce păreau a fi LSD.

În urma controlului autovehiculului utilizat de cei trei, au fost găsite 70 de grame de haşiş, 10 grame de cannabis, 34 de flacoane ce conţineau clorhidrat de metadonă lichidă şi două flacoane în care se afla substanţă lichidă posibil a fi LSD, din care puteau fi preparate aproape 200 de doze.

Întreaga cantitate de droguri a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, de la cei în cauză, poliţiştii au ridicat 23.000 de lei şi 585 de euro, bani despre care se presupune ca ar proveni din traficul de droguri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc, procurorii DIICOT- S.T. Timiş dipunând reţinerea pentru 24 de ore a tinerilor.

În cursul zilei de azi, aceştia vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii şi procurorii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

DSCN9411 DSCN9415 DSCN9416 DSCN9435

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*