Ultimele stiri

Trei mașini avariate de un șofer beat. Ce s-a întâmplat

etilotest

Inconștiență dusă la extrem de un şofer de 34 de ani din Timișoara.  Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a acroşat două autovehicule parcate pe o stradă din Timișoara, iar apoi și-a văzut mai departe de drum. La doar câteva minute a lovit și o a treia mașină. Polițiștii veniți la fața locului au întâmpinat probleme cu șoferul inconștient, căci acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât şi recoltarea probelor biologice.

Noaptea trecută, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Intrarea Sepia.

“Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 34 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, iar la un moment dat a acroşat două autovehicule parcate, după care şi-a continuat deplasarea. Ajungând pe strada Martir C. Gîrjoabă, acesta ar fi acroşat un alt autoturism, fiind oprit de poliţişti pe strada Martir S. Ewinger.

Întrucât bărbatul emana vapori de alcool, poliţiştii i-au solicitat supunerea la testarea cu aparatul etilotest, acesta refuzând, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, unde acesta a refuzat, de asemenea, să se supună recoltării”, transmit cei de la IPJ Timiș.

Pentru inconștiența sa, bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*