Ultimele stiri

Trei membri din PNL Timiş vor să candideze la europarlamentare

PNL

Chiar dacă alte partide din Timiş şi-au anunţat deja candidaţii la alegerile europarlamentare din luna mai, la PNL deliberările sunt încă în derulare. Acest fapt nu pentru că partidul ar duce lipsă de doritori, ci pentru că, după declaraţiile lui Nicolae Robu, trei persoane şi-au exprimat dorinţa de a candida.

Cei trei penelişti care aspiră la un loc pe lista candidaturilor la europarlamentare sunt: Cristian Buşoi, Alin Nica şi Viorel Coifan. Nicolae Robu a declarat că îi consideră pe cei trei foarte potriviţi, dar că doar unul dintre ei va candida.

„Sper să avem şi un candidat din Timiş. Noi avem trei colegi care s-au arătat interesaţi să candideze şi toţi trei sunt oameni de ispravă, sunt buni candidaţi şi sunt convins că ar fi buni europarlamentari. (…) în Biroul Teritorial Timiş agreăm aceste trei persoane, le considerăm foarte potrivite. Evident că nu putem să avem pretenţii pentru mai mult de una”, a declarat Nicolae Robu.

Deşi încă nu au avut loc discuţii pe această temă în cadrul PNL, Nicolae Robu a afirmat că filiala de Timiş îşi va anunţa, în cel mai scurt timp, candidatul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*