Ultimele stiri

Trei persoane din Siria depistate la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au depistat trei persoane, doi adulţi şi un minor, din Siria, care au fost depistate în apropiere de frontiera cu Serbia.

Ieri, în jurul orei 09.00, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia a observat un grup de persoane care se deplasa pe jos spre interiorul țării. Cei în cauză au fost reţinuti la aproximativ 100 metri interior faţă de teritoriul statului vecin, în apropierea frontierei.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele, trei adulţi şi un minor, cu vârste cuprinse între 16 ani si 25 ani sunt cetăţeni din Siria care intenţionau să ajungă în Spațiul Schengen.
Cei în cauză au declarat că s-au deplasat cu un autoturism de ocazie până în apropierea frontierei cu România, apoi pe jos, peste câmp până în momentul reţinerii.
Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei cetăţenilor sirieni şi cercetării acestora sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*