Ultimele stiri

Trei posturi scoase la concurs de către Primăria Timișoara

Primaria Timisoara

Trei posturi se vor scoate la concurs de către Primăria Timișoara. Vestea bună este că niciunul dintre aceste posturi nu necesită experiență, singurele cerințe fiind cunoștințe în operarea pe calculator, pachetul Microsoft Office și o limbă străină, doar pentru un singur post, se cer două limbi străine.

Unul dintre posturile scoase la concurs este cel de Inspector de specialitate IA la Direcția Comunicare – Serviciul Relații Locale, Naționale și Internaționale. Pentru această specialitate, criteriile cerute sunt: studii superioare,  cunoștințe în operarea pe calculator, pachetul Microsoft Office, două limbi străine de circulație internațională, dintre care limba engleză la nivel avansat.

Un alt post este cel de asistent medical la Serviciul Public de Asistență Școlară Timișoara, cei interesați trebuie să aibă studii medii absolvite cu diplomă, cunoștințe în operarea pe calculator, pachetul Microsoft Office, de asemenea, aceștia trebuie să cunoastă și limbi străine.

Pentru postul de referent la Compartimentul Secretariat – Direcția Tehnică, persoanele interesate trebuie să fi terminat studii medii,  absolvite cu diplomă,să cunoască pachetului Microsoft Office, și să se fi  perfecționat/specializat în: operator introducere date, secretariat, stenodactilografiat.
Concursul constă în selecția dosarelor de înscriere Proba scrisă și proba practică se vor desfășura în 31 martie, la ora 10, în cadrul primăriei, iar ultima probă constă într-un interviu care va avea loc în 2 aprilie de la ora 10:00. 
Cei interesați pot depune dosarele până în data de 13 martie, ora 16:00. Mai multe detalii puteți găsi AICI .

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*