Ultimele stiri

Trei străzi din Timișoara au fost reabilitate. Ce modificări s-au făcut

Nicolae Robu a ieșit astăzi, pe teren, pentru a inaugura reabilitările care au fost făcute pe mai multe străzi din Timișoara. În cadrul acestor amenajări, Primăria a urmărit refacerea tramei stradale pentru a asigura un trafic auto cât mai fluent, dar și un confort mai mare pentru locuitorii acestor străzi.

Astfel, pe strada Verde și pe strada Petre Olariu trama stradală a fost adusă la standarde satisfăcătoare.

„În toată această zonă, am efectuat lucrări de reabilitare a carosabilelor, de amenajare a trotuarelor, de amenajare de locuri de parcare și suntem mulțumiți că am făcut un salt important în confortul cetățenilor. În zona aceasta era noroi, era mizere, oamenii își țineau mașinile pe unde se putea, iar acum se vede că totul este amenajat frumos, în bună măsură fiind reabilitate și locurile de parcare. Trotuarele sunt bitumate, nu se mai calcă în noroi și nu se mai produce praf. Urmează să se amenajeze și spațiile verzi și cred că vom avea o amenajare mai plăcută a cartierelor când va fi făcut și spațiul verde și când garajele vor dispărea”, a afirmat edilul.

Lucrările pentru amenajarea celor două străzi se întind pe o suprafață totală de 3.489 metri pătrați. De asemenea, costul reabilitării se ridică la suma de 381.463 lei, cu TVA inclus.

Tot astăzi, edilul a inaugurat și reamenajarea străzii Geneva. Aici, trama stradală a fost reabilitată pe o suprafață de 3.430 mp.

DSC_0507

„Suntem într-o zonă foarte bine pusă la punct, însă, această stradă, strada Geneva, era într-o stare foarte proastă. Ea a fost asfaltată cu un covor asfaltic de foarte bună calitate. Au fost amenajate locuri de parcare și putem considera că în toată zona aceasta, zona Gării de Est, lucrurile sunt foarte bune”, a declarat Nicolae Robu.

Valoarea lucrărilor pentru această stradă se ridică la suma de aproximativ 250.000 de lei, iar banii provin de la bugetul local.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*