Ultimele stiri

Trei tineri bănuiţi de sustragerea unor telefoane mobile, au fost identificaţi de poliţiştii Secţiei 3

Trei tineri bănuiţi de sustragerea unor telefoane mobile, au fost identificaţi de poliţiştii Secţiei 3 Timişoara. Pentru prinderea acestora a fost folosit armamentul din dotare. Unul dintre bănuiţi este cercetat şi pentru furtul unui taximetru şi conducerea acestuia pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

La data de 16 mai a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi de trei tineri despre faptul că persoane necunoscute i-au deposedat de telefoanele mobile, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiu.

În urma investigaţiilor efectuate, în baza semnalmentelor oferite de păgubiţi, poliţiştii au depistat doi dintre bănuiţi, care la vederea echipajului au încercat să-şi asigure scăparea fugind.
Pentru prinderea acestora, unul dintre poliţişti a executat, după efectuarea somaţiilor legale, un foc de avertisment în plan vertical.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul în valoare de 800 de lei fiind recuperat parţial.

În cursul zilei de ieri, a fost depistată şi cea de-a treia persoană bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 18 ani.
Faţă de acesta poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări şi pentru furtul unui taximetru şi conducerea pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Timişoara continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*