Ultimele stiri

Tribul Saturday Society a dansat pe cele mai tari hit-uri ale momentului

Epic Society

în acest weekend. Marele eveniment al sfârșitului de săptămână a avut loc la clubul Epic Society, într-un concept cu adevărat inedit: Tribal. Nativii americani au prins viață în local, cu ajutorul talentatei echipe de știliști de la Wish Studio. Opt dintre modelele de top de pe malul Begăi s-au echipat corespunzător tematicii, furând privirile tuturor celor prezenți. Momentul cu adevărat fascinant a fost, însă, prezența unui indian nativ adevărat, care a oferit o reprezentație la fluier pe beat-uri contemporane.

ake-up aritst-ul Oxana Novacovici s-a aflat în local și cu ajutorul trusei sale speciale i-a ajutat și epici să intre în feelingul de trib. Echipa Saturday Society a oferit și multe alte suprize, precum fructe în bețe de frigărui, sulițe și pancarte cu mesaje personalizate, și nu în ultimul rând celebrele shot-uri, nelipsite de la orice eveniment. Acest amalgam de momente speciale, aflat în concordanță cu tema nopții, plus look-ul special oferit de cei de la Wish a transformat Epic Society într-un loc fantastic. Până și căpetenia Sitting Bull ar fi dansat la Saturday Society!

Epic Society își așteaptă prietenii și în acest weekend, pentru o nouă sesiune de party. Clubul prezintă o nouă ediție a mult îndragitului Fabulously Social Saturday, sâmbătă, 2 mai, de la ora 23. Este o altă ocazia pentru a vă crea amintirile care vă vor rămâne mereu în memorie drept the time of my life. Be fabulous, be social, be epic!

Foto: Mihai Toth

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*