Ultimele stiri

Trifu Cârpaci, trimis în judecată pentru patru infracțiuni de șantaj

Trifu Cârpaci, liderul clanului Cârpaci din Timișoara, a fost trimis în judecată sub aspectul săvârşirii a patru infracţiuni de şantaj.

„În cursul anului 2002 inculpatul Cârpaci Trifu a cumpărat un apartament într-un imobil din Timişoara, imobil monument istoric, din acel moment inculpatul mutându-se şi locuind efectiv în imobil. Încă de la mutarea sa în imobil, inculpatul Cârpaci Trifu şi-a exprimat intenţia de a cumpăra toate apartamentele din acel imobil astfel că i-a contactat pe ceilalţi locatari ai imobilului, cărora le-a solicitat să-i vândă apartamentele.

Pe parcursul timpului, o parte dintre deţinătorii celorlalte apartamente din imobil au dat curs ofertelor inculpatului, astfel că până în anul 2007 acesta a achiziţionat mai multe apartamente din acelaşi imobil. După mutarea în imobil, inculpatul Cârpaci Trifu le-a contactat în repetate rânduri şi pe cele patru persoane vătămate, purtând cu acestea discuţii prin care şi-a manifestat intenţia de a le cumpăra apartamentele, oferind însă preţuri mult subevaluate faţă de valoarea de circulaţie a acelor apartamente.

În urma refuzurilor repetate ale persoanelor vătămate de a vinde inculpatului, acesta a adoptat un comportament agresiv din punct de vedere verbal faţă de persoanele vătămate, adresându-le cuvinte jignitoare şi spunându-le că până la urmă le va determina să-i vândă apartamentele, iar întreg imobilul va fi al său. De asemenea, inculpatul a manifestat un comportament antisocial, exprimat în diverse acte de tulburare a folosinţei locuinţelor persoanelor vătămate, un comportament şicanator, de intimidare a persoanelor vătămate şi a altor persoane care deţin apartamente în imobil, pentru a-i determina pe aceştia să vândă inculpatului apartamentele pe care le deţin”, transmit procurorii.

Tot procurorii mai transmit că Trifu Cârpaci a provocat în mai multe rânduri inundaţii în apartamentele sale provocând degradări apartamentelor persoanelor vătămate, situate la etajele inferioare.

1 Commentariu pe Trifu Cârpaci, trimis în judecată pentru patru infracțiuni de șantaj

  1. Ma mir de ce a fost lasat tiganul asta atatiia ani sa-si bata joc de oameni si de Timisoara. Casele din centru Timisoarei au ajuns la tigani! Cum a fost posibil? Cum, alti tigani, si-au facut palate tiganesti spurcand arhitectura orasului? Unde au fost autoritatile si legea ?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*