Ultimele stiri

Trupa timișoreană Implant pentru Refuz cere sprijinul fanilor pentru a lansa noul album VIDEO

implant pentru refuz

Membrii trupei Implant pentru Refuz vor să lanseze cel de-al șaptea album, dar cum sunt independenți de o casă de discuri, nu au fondurile necesare pentru a duce la bun sfârșit noul proiect. Astfel, trupa timișoreană a început o campanie de strângere de fonduri pentru albumul “Cartography”.

În cel mult 60 de zile, membrii formației doresc să strângă 6.000 de euro. “Independenți de o casă de discuri și fără limite în creație, ne-am gândit la această colaborare directă – o chemare la arme; să facem împreună acest album. Avem acum oportunitatea de a crea acest material cu voi, oamenii care cred în noi, care ne-ați susținut de-a lungul timpului și care ne-ați inspirat să mergem mai departe”, transmit membrii trupei Implant pentru Refuz.

Fanii care doresc să le dea o mână de ajutor pot dona orice sume doresc, iar în schimb vor primi tricouri inscripționate, noul album sau invitații la concertul de lansare. Printre artiștii care sprijină demersul formației timișorene se numără Ovidiu Hrin (artwork tricou și hanorac „Break the flow”, grafica albumului), Andrei Puică ( artwork tricou și hanorac „Păsări aprinse”), Eugen Neacșu (life visuals, post-procesare), Cristian Văduva ( fotografie si producție video).

“Noi am crescut ascultând hard-rock, punk, hard-core, metal și vrem să incurajăm această scenă aflată în continuă dezvoltare. Când totul în jur converge spre forme comerciale de muzică, noi rezistăm. Alături de noi rezistă multe trupe care evită compromisul și un public dornic să descopere astfel de experiențe”, mai scriu inițiatorii campaniei de strângere de fonduri.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*