Ultimele stiri

Trupa timișoreană Pentru Voi Band s-a calificat în finala Eurovisionului pentru persoanele cu dizabilități intelectuale VIDEO

pentru voi band

Bucurie mare pentru patru persoane cu dizabilități intelectuale din cadrul Fundației “Pentru Voi” din Timișoara. Trupa Pentru Voi Band s-a calificat în finala Festivalului European de Muzică pentru Persoanele cu Dizabilități Intelectuale, ce va avea loc în perioada 1 -3 mai la Stockholm, în Suedia.

Luni, 24 martie, a avut loc primul concert caritabil de muzică populară „TOT BANATU-I PENTRU VOI”, pentru a susține participarea grupului Pentru Voi Band la finala Festivalului Eurovision. Din păcate, nu s-au strâns fonduri suficiente, dar reprezentanții organizației speră să adune suma de bani necesară pentru ca membrii formației să poată urca pe scena festivalului și să-și îndeplinească unul din vise.

„Mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit în realizarea acestor evenimente emotionante, prin care am încercat să ajungem la timisoreni care ne cunosc mai puţin si să le demostrăm că deşi sunt diferiţi, beneficiarii noştri nu sunt mai puţin  valoroşi” a declarat Laila Onu, director executiv al Fundației “Pentru Voi”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*