Ultimele stiri

Trupul neînsuflețit al Mitropolitului Banatului a fost depus la Catedrala Mitropolitană. Când are loc slujba de înmormântare FOTO

mitropolitul banatului

Trupul neînsuflețit al Mitropolitului Banatului, IPS Nicolae Corneanu, a fost depus, în jurul orei 12.00, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara. Sute de credincioși, preoți, maici, dar și primarul Nicolae Robu au mers în procesiune pentru a-l conduce pe mitropolit de la Mitropolia Banatului la Catedrala Mitropolitană. Nu a lipsit nici episcopul romano-catolic de Timișoara, Martin Roos.

„Eparhia Timișoarei trece astăzi prin momente deosebit de grele orin faptul că IPS Nicolae Corneanu a trecut al cele veșnice, însă nădăjduim că în mila lui Dumnezeu și în dragoste pe care o are bunul Dumnezeu față de noi, oamenii, Înaltpreasfinția Sa va fi acolo unde a fost dintotdeauna, adică om al bunătății, al demnității, al dragostei față de cei din jur și suntem convinși că mila lui Dumnezeu se va arăta și spre Înaltpreasfinția Sa. Este o zi foarte grea pentru că nu am pierdut un om simplu, ci am pierdut un om adevărat al lui Dumnezeu care a reușit să fie pentru noi mai mult decât o școală o bunătății, a demnității, un om care a știut să găsească soluții la orice problemă. Este o mare pierdere!”, a precizat Zaharia Pereș, consilier cultural în cadrul Mitropoliei Banatului.

Potrivit acestuia, slujba de înmormântare va avea loc miercuri, de la ora 11.00, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara. Credincioșii sunt așteptați, în această perioadă, să-i aducă un ultim omagiu mitropolitului Banatului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*