Ultimele stiri

Tudor Chirilă, atac adresat preşedintelui: „Îmi provoacă o stare de greaţă”

Tudor Chirilă a postat pe pagina sa de facebook un mesaj în care îşi exprimă revolta cu privire la  imaginile cu premierul, Victor Ponta și preşedintele, Klaus Iohannis, zâmbind la ceremonia de la Iași, de la Mica Unire. Acestea îi provoacă o stare de greață,fiind făcute, în urma atacurilor din campania electorală, în care Iohannis a fost murdărit de Ponta.

”Îmi provoacă o stare de greaţă imaginile cu preşedintele Iohannis şi Ponta zâmbind împreuna la sărbătoarea Micii Uniri. Trebuie să fii dintr-un aluat cu totul special (n-aş vrea nici măcar să-l miros) ca să poţi lăsa cu atâta uşurinţă în spate mizerabila campanie din noiembrie. Ca şi cum Ponta n-ar fi împroşcat cu noroi, ca şi cum Iohannis n-ar fi fost murdărit. Cine a zis că e uşor să fii politician? E nevoie de obraz gros de tot. Îmi rămâne speranţa din ce în ce mai palidă că Iohannis îşi va respecta promisiunile făcute electoratului. Ştiu, sunt idealist. Mă duc să-mi caut un antivomitiv”, se postat pe pagina personală de facebook, Tudor Chirilă.

 

1 Commentariu pe Tudor Chirilă, atac adresat preşedintelui: „Îmi provoacă o stare de greaţă”

 1. Obishnuit de mic cu un trai bun, o educatzie pe masura pretentziilor parintzilor da’ si cu „americanismul” educatzional a lor sai de a-l lasa extrem de slobod, Tudor Chirila a ajuns la o ‘libertate’ nestrunita greu de intzeles si de acceptat fie si pt. romanul mediu educat. Aceasta binecunoscuta trasatura i-a devenit la maturitate defectul major. Unul care-i estompeaza teribil nu putzinele-i calitatzi…
  Bref,
  Tudor Chirila ar trebui sa stie ca in primul rind omul, si nu preshedintele Kalus Iohannis, are OBLIGATZIA morala chiar fatza de alegatorii sai de a NU SE PURTA la nivelul grobian al fostului sau contra-candidat.
  Pe linie de consecintza logica ar fi fost inadmisibil si mizerabil in cel mai romanesc mod posibil ca Iohannis sa-i fi aratat in manifestarea publica de la Iasi cel mai mic … dispretz – fie el si foarte disimulat – poltronului prim …sinistru!
  Ma intreb – nu fara temei – oare cum ar fi daca totzi foshtii amici, prieteni sau parteneri pe care Chirilutza i-a … kakarisit in diverse perioade ale … „evolutziei” sale artistice atunci cind ar da nas in nas cu fosta lor cunoshtintza l-ar umple pe acesta de … flegmele bine-meritate, pe masura „caracterului” sau ?!?
  Probabil ca nici macar baietzii de la ISU n-ar mai reushi sa-l … descarcereze!
  Asa ca, mare grija cu pianul logicii si al bunului simtz, mai … „maestre”!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*