Ultimele stiri

Turnulețele la palatul de pe Romulus cresc precum Făt-Frumos

palat romulus

Deși la sfârșitul lunii iulie primarul Nicolae Robu era hotărât să pună la pământ turnulețele de la un imobil de pe strada Romulus nr. 11, acestea sunt, bine-mersi, tot acolo!  Mai mult decât atât, deși atunci Robu promitea că pune pază pentru ca lucrările să nu avanseze, se pare că edilul a eșuat, căci, turnulețele cresc precum Făt-Frumos și sunt aproape gata.

Deși Robu a dat ordin atunci ca lucrările să fie stopate, proprietarului imobilului nici nu i-a păsat, dovadă stând stadiul în care lucrările se află. Problema a ajuns și la urechile viceprimarului Traian Stoia, care a anunțat că va discuta problema cu primarul Nicolae Robu.

“E o problemă pe care o să o discut cu domunul Robu. Aici trebuie trimisă Poliția. Trebuie dispusă demolarea”, a declarat luni viceprimarul Traian Stoia

Deși edilul-șef susține că turnulețele sunt construite ilegal, fără autorizație, proprietarul imobilului neagă acest lucru și cere Primăriei să caute în arhivă proiectul.

Între timp lucrările continuă, iar în cazul în care construcția va fi finalizată până ce documentul va fi găsit, Primăria riscă să se lovească de și mai multe probleme, la fel ca în cazul porții prin care cei din clanul Cîrpaci au închis strada Cezar din Timișoara. Acolo instanța le-a dat câștig de cauză romilor, iar poarta va rămâne acolo, nemaiputând fi demolată.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*