Ultimele stiri

Udrea acceptă provocarea lui Boc: Îmi voi turna apă în cap în faţa Guvernului şi îl provoc pe Ponta

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, la Alba Iulia, că va accepta provocarea lui Emil Boc de a se alătura campaniei de donaţii „ASL Ice Bucket Challenge” şi îşi va turna o găleată cu apă rece în cap, în faţa Guvernului, provocându-l apoi pe Victor Ponta „pentru a se trezi la realitate”.

Potrivit Mediafax, Liderul PMP, Elena Udrea, a spus, într-o conferinţă de presă, că acceptă provocarea lui Emil Boc de se alătura campaniei de donaţii „ASL Ice Bucket Challenge”, precizând că a vrut să îşi toarne o găleată cu apă rece în cap chiar la Alba Iulia, în cetate, însă ulterior a decis să facă acest lucru în faţa Guvernului.

„Accept provocarea domnului primar Emil Boc, fostului prim-ministru Emil Boc, cu plăcere. Am vrut chiar să fac lucrul acesta la Cetatea din Alba Iulia şi cu mesajul că e un proiect la care am ţinut foarte mult şi pe care l-am sprijinit şi l-am finanţat foarte mult, însă aveam această conferinţă de presă şi nu puteam să vin la dumneavoastră după ce îmi puneam în cap o găleată cu apă şi gheaţă. Cred că o să o fac în faţa Guvernului. Mă gândeam să-l provoc pe domnul Victor Ponta să îşi asume un duş din acesta, cu apă rece, pentru că are nevoie să se trezească la realitate”, a afirmat Udrea.

Întrebată dacă glumeşte, Elena Udrea a spus că nu glumeşte şi s-a gândit serios să facă acest gest în faţa Guvernului, provocându-l apoi pe Victor Ponta „să facă o baie cu apă rece” şi „să se trezească puţin”.

„Nu, nu glumesc. Chiar la asta m-am gândit. Deci, dacă n-am făcut-o la Cetate, o să mă duc la Bucureşti şi o să-l provoc în faţa Guvernului pe domnul Victor Ponta, să se trezească puţin la realitate, să facă o baie cu apă rece”, a adăugat Elena Udrea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*