Ultimele stiri

Udrea: Dacă voi câștiga alegerile prezidențiale, în cel mult o săptămână îl voi schimba pe Victor Ponta

Președintele PMP și candidatul la Președinția României, Elena Udrea, a declarat duminică, la Reșița, că, dacă va câștiga alegerile, în cel mult o săptămână de la instalarea la Cotroceni, îl va schimba pe Victor Ponta din funcția de premier.

„Dacă voi fi aleasă președinte, cel mult într-o săptămână voi face o majoritate parlamentară, care îl va demite, prin mecanismul moțiunii dacă nu va pleca singur, pe Victor Ponta. Pe mine mă interesează să schimb acest Guvern care de doi ani și-a demonstrat pe pielea românilor slaba pregătire, incompetența și lipsa de responsabilitate. Sunt un politician suficient de puternic, cu zece ani de carieră, încât să-l schimb pe Victor Ponta, imediat ce ajung președinte, cu un premier care să aibă viziune economică și care să știe care sunt măsurile ce pot aduce prosperitate acestei țări, de la reduceri de taxe și impozite, la absorbția de fonduri europene pentru a genera locuri de muncă, de la a dezvolta proiecte de infrastructură, la managementul întreprinderilor de stat, care trebuie să fie unul performant, nu unul clientelar. Sunt lucruri pe care un om cu viziune și un om de bună credință le poate pune în practică”, a afirmat Udrea.

Ea a exclus o posibilă colaborare în turul al doilea cu social-democrații și a spus că se bazează pe voturile liberalilor.

„Disputele au fost între lideri, cu oameni, nu cu electoratul, nu cu partidul în sine, iar așa cum spuneam, liderii se schimbă din funcții. Nu judeci un partid întreg după greșelile pe care le fac liderii. De aceea, spun că am toată disponibilitatea pentru un parteneriat cu PNL, după alegeri, și chiar în turul al doilea, când sper ca electoratul PNL să îmi ofere în întregime susținerea. Nu am avut niciodată un conflict cu electoratul acestui partid. Am avut, așa cum spuneam, de-a lungul timpului, disensiuni cu liderii partidului”, a adăugat Elena Udrea.

Președinta PMP speră să atragă electoratul care își dorește ”cu adevărat” ca din noiembrie țara să continue să meargă pe un drum de reforme și al modernizării. Elena Udrea spune că are șansa să atragă electoratul feminin și crede că este momentul ca și în România o femeie să ajungă în cea mai înaltă funcție din stat, informează Agerpres.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*