Ultimele stiri

Udrea, despre alianța PNL-PDL: Dacă de mâine sunt brunetă, ați zice că sunt altcineva?

Elena Udrea, prezentă la Timișoara miercuri a afirmat că nu dorește să fie alături de PNL și PDL, partide care încearcă în momentul de față o fuziune.

„Dacă eu de mâine m-aş face brunetă, aţi zice că sunt altcineva? Aţi zice că sunt mai bună, mai potrivită pentru nu ştiu ce proiect? Poate mi-ar sta mai bine şi vreo doi-trei s-ar lăsa păcăliţi, dar majoritatea oamenilor ar spune că e tot Elena Udrea. Asta cu lupul care îşi schimbă părul… sigur, putem încera. Și văd acum teoria asta cu să lăsăm trecutul să fie trecut. Nu condamn un partid întreg pentru acţiunile de moment ale liderilor lui. Dar când vorbim fix de oamenii aceia care au pus partidul în situaţia în care a fost pus PNL în 2012, mi-este greu să cred că se schimbă dintr-o dată”, a afirmat Elena Udrea.

Președintele PMP a discutat și despre viitorul politic al președintelui Traian Băsescu. În ceea ce-l privește pe președintele țării, Udrea nu crede că acesta va dispărea de pe scena politică, dar nici nu va fi membru al PMP.

1 Commentariu pe Udrea, despre alianța PNL-PDL: Dacă de mâine sunt brunetă, ați zice că sunt altcineva?

  1. Ironia ca arma politica // 11 iulie 2014 a 11:12 // Răspunde

    Ca deobicei, presedintele PMP, Elena Udrea, practica o ironie pe care n-am intalnit-o prea des la politicienii romani inchistati in tipare vechi de comportament si limbaj lemnos, care face ca auditoriul sa nu priceapa nimic…gaselnita cu vopsitul parului este si pentru mine o surpriza, care am auzit-o foarte des la Tv, iar proverbul cu ” lupu-si schimba parul dar narvul ba ” este punct ochit, punct lovit ! PMP alaturi de PDL di PNL ? N-am intalnit o pisica sa nu manance soareci si nici pe Elena Udrea sa accepte gaz sarin in loc de oxigenul independentei, demnitatii si libertatii de expresie si decizie !

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*