Ultimele stiri

Udrea: Ponta se lansează precum liderul nord-coreean. Nu am văzut aşa ceva de pe vremea lui Ceauşescu

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, la Bistriţa, că lansarea candidaturii lui Victor Ponta la Preşedinţie aminteşte de manifestările de pe vremea lui Ceauşescu, când toţi se adunau la Bucureşti să scrie numele liderului suprem, adăugând: „Se lansează precum liderul nord-coreean”, informează Mediafax.

„Întrebarea pe care eu mi-o pun de aici, din mijlocul oamenilor care muncesc din greu să producă legume şi fructe, este: costurile acestui eveniment cine le plăteşte? Cine plăteşte costurile unui eveniment megalomanic cu 70.000 de oameni la Bucureşti în care domnul Victor Ponta se lansează precum liderul nord-coreean?”, a afirmat liderul PMP.

Elena Udrea a adăugat că nu a văzut o astfel de manifestare de pe vremea lui Nicolae Ceauşescu, când, de 23 august, cu toţii se strângeau la Bucureşti să scrie frumos numele liderului suprem.

„Aşa şi acum, probabil că cei care sunt acolo, aduşi să îl aplaude pe domnul Victor Ponta, vor trebui să îi satisfacă ego-ul uriaş pe care îl are. Să ai o aşa lansare arată dispreţul pe care îl ai faţă de oamenii care aşteaptă de la tine ca prim-ministru să generezi locuri de muncă şi să guvernezi bine ţara, nu să te lansezi pe un stadion, să închizi Bucureştiul ca să ai acolo 70.000 de oameni aduşi din toată ţara. Autocarele acestea care au plecat spre Bucureşti din toată ţara consumă şi ele benzină, oamenii aceia trebuie să mănânce, cine plăteşte toate aceste costuri?”, a spus Elena Udrea.

Întrebată cum îşi va lansa candidatura proprie, Elena Udrea a răspuns că evenimentul va avea loc în Sala Palatului şi va fi „o lansare rezonabilă, decentă”.

„Vom da un semnal că susţinem nevoia de a avea o Românie frumoasă nu numai pentru că aşa ne-a dat-o Dumnezeu, ci că ea trebuie să fie frumoasă şi prin viaţa românilor. Deci vom vorbi despre propunerile noastre de a avea o ţară frumoasă cu oameni care să nu stea cu frica zilei de mâine şi va fi un lucru absolut decent, aşa cum trebuie să fie o manifestare politică în aceste zile. Va fi duminica viitoare, pe 28 septembrie”, a spus Elena Udrea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*